30 enero 2013

Esquerra Unida Elx critica el nou horari de tancament de museus i exposicions a Elx

Esquerra Unida Elx critica la nova mesura de l’equip de govern del PP d’unificar l’horari de tancament de museus i exposicions a les 18:00 hores, perquè l’única cosa que aconseguirà és deteriorar i perjudicar encara més la vida cultural de la ciutat.

Rubén Martínez, responsable de Cultura assegura: ‘la majoria dels ciutadans no poden acudir a visitar un museu o veure una exposició abans de les 18:00 hores, de fet és en la franja horària posterior quan més afluència de públic es produïx, que és lògicament, quan la majoria dels il·licitans/es acaben les seues tasques i obligacions quotidianes. No s’entén que mentres museus com el Prado que tanca a les 20:00 hores o el MARQ a Alacant que ho fa a les 19:30 hores, els de la nostra ciutat tanquen dos hores abans amb l’excusa del reclam turístic’.

EU entén que esta nova mesura del govern del PP obeïx només a motius econòmics i mostra una vegada més, la visió mercantilista i el menyspreu que el Partit Popular mostra davant de la cultura. ‘Acurta la vida cultural de la ciutat i acurta la llibertat per a expressar-se dels artistes i la possibilitat de compartir el seu art amb els ciutadans’ ha finalitzat Rubén; ‘és una mesura inútil i cal preguntar-se per què si ni ciutadans ni artistes la demanden, el PP s’encabota a governar d’esquena a tots els il·licitans i il·licitanes’.

Rubén Martínez – Responsable organització i cultura d’EUPV-ELX
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario