01 febrero 2013

FEBRER 2013 Agenda Cultural Elx

Alcúdia
Del 1 de desembre al 28 de febrer
Exposició de pintura - Fran Javi Quesada - Fábulas y Reflejos -
Entrada: Lliure
Horari exposició: De dimarts a divendres de 10:00 a 20:00 hores. Dissabtes de 10:00 a 17:00 hores. Diumenges de 10:00 a 15:00 hores. Dilluns tancat. Festius consultar

Centre Municial d´Exposicions en la Replaceta de Sant Joan
Del 7 de desembre al 24 de febrer
Exposició de pintura - Ruth Quirce - Componiendo una entropía -
Ruth Quirce: 'La base teòrica sobre la qual treballe està basada en el concepte de 'Entropía'. És un terme que ens parla de l'evolució, de la transformació. Els sistemes aïllats tendixen al desorde, és a dir, amb el pas del temps les coses evolucionen cap al caos, com un ser viu, que comença a degenerar-se en el moment en què naix. L'entropia com a mesura de la incertesa. És fonamental en el funcionament de l'univers que existisca eixe caos perquè hi haja transformacions energètiques. L'energia de l'univers és constant encara que està subjecta a la dissipació i a una degradació cada vegada majors perquè tendix a distribuir-se en l'espai a la cerca d'equilibri, dispersió i probabilitat possibles. L'orde i el caos es retroalimentan i esta tensió inestable entre ells genera per a mi un enorme espai creatiu. Sempre treball des del rigor que aporta la geometria, amb plans molt controlats de color. Un llenguatge a priori simple i directe per a un concepte molt complicat com és l'entropia: equilibri i caos al mateix temps.
Entrada: Lliure
Horari exposició: De dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00 hores. Diumenges i festius de 10:00 a 14:00 hores. Dilluns tancat.

MAHE
Del 14 de desembre al 7 d´abril
Exposició - La mili en les colònies (Ifni-Sàhara) -
Després de la independència del Marroc, al març de 1956, el procés descolonitzador en el nord d'África es va accelerar. Amb la retirada de França, la lluita anticolonial es va centrar en la part occidental, en particular en els territoris d'Ifni i el Sàhara espanyol, la qual cosa acabaria desencadenant, en 1957, l'última guerra espanyola. 'Ignorada', 'olvidada', etc., són alguns dels epítets que s'han adjudicat a un conflicte de les dimensions del qual va ser poc o mal informada en el seu moment l'opinió pública, però que encara hui és pràcticament desconegut excepte per algun estudi aïllat i per la pròpia voluntat dels seus protagonistes a mantindre la seua memòria. L'exposició es fonamenta en les vivències personals dels soldats de reemplaçament, entre ells molts elxans, que van viure els moments més dramàtics del conflicte i aquells que en anys posteriors van fer la seua 'mili' enmig d'un desert rodejat de filats, fins a la transferència definitiva del territori al Marroc en 1969.
Entrada: Lliure
Horari exposició: De dilluns a dissabte de 10.00 a 18.00 hores. Diumenges i festius de 10.00 a 15.00 hores.
Visites guiades per a grups: De dimarts a divendres. Dos torns: 10.30 i 11.30 hores. Telèfon de reserva: 966 658 203
Activitat complementària: S'han previst tres trobades amb membres de l'Associació de Veterans d'Ifni del Llevant Espanyol (AVILE) , que van realitzar el seu servici militar obligatori en Ifni, trobades que pretenen un acostament a la realitat de la seua vivència en aquelles terres. En el MAHE: Els dijous 17 de gener, 7 de febrer i 7 de març, a les 16.30 hores

L' Escorxador
Del 22 de gener al 3 de març
Exposició - Lpop & Bonus Track - Antonio Felipe -
La música pop és el leitmotiv d'una mostra que proposa a l'espectador un viatge a través del particular món sonor d'Antonio de Felipe, ple d'icones que són inoblidables i irrepetibles.
Entrada: Lliure
Horari exposició: De dimarts a divendres de 17:00 a 20:00 hores. Dissabte de 11:00 a 14:00 horas/17:00 a 20:00 hores. Domingo de 11:00 a 14:00 hores

Cines Odeón
Del 20 de gener al 3 de febrer
Filmoteca -Todo es silencio -
Direcció: José Luis Cuerda
Anys 70. En Noitía, un poble de la costa atlàntica gallega, viuen Fins i Bot, dos adolescents que mantenen una relació d'amistosa rivalitat enmig de la qual es troba Joiosa, una xica major que ells. La jove tria a Fins i ho porta en la busca dels tresors que els naufragis tiren a les platges. La seua relació s'interromp bruscament quan Fins se'n va del poble, després de la mort de son pare mentres pescava amb dinamita. Quan vint anys després, Fins torna convertit en policia, comprova que tot ha canviat en Noitía: el tradicional contraban de tabac ha sigut substituït pel narcotràfic, que està sota el control del cacic local, el lloctinent del qual és Bot, que, a més, ha tingut un fill amb Joiosa. Fins sotmetrà a la parella a una vigilància, en la que s'entremesclen el compliment del deure amb vells sentiments.
Passes: 17:30, 20:00 i 22:30 hores
Entrada: De dijous a diumenge 3€ / Dimecres 1,50 € (excepte tercera edat i estudiants que els dimecres tindran entrada gratuïta)

L'Escorxador
Divendres, 1 de febrer i dissabte, 2 de febrer a les 22:00 hores
Cicle local de Teatre - Lo que el tiempo nunca curó - Cía Melpómene Dacria -
París, 1871, Verónique té un secret. Un secret del passat que ressorgirà sense remei, amenaçant la fràgil estabilitat de la seua família. Perquè això de que el temps el cura tot, és una de les grans de la Història. A vegades, el temps no cura. A vegades, el temps, simplement destruïx.
Duració: 70 minuts 
Entrada: 5 €
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle en la taquilla de L'Escorxador una hora abans de l'actuació.

L'Escorxador
Dissabte, 2 de febrer de 11.00 a 13:00 hores
Cicle pedagògic - Taller d'art familiar Xicotets artistes - La Línea como elemento expresivo -
Xicotets artistes, pretén abordar les arts plàstiques amb un enfocament diferent, pensat especialment per a 5 a 10 anys.
Informació i inscripcions gratuïtes: info@luismorenoferrandez.com

Sala Tramoia
Dissabte, 2 de Febrer a las 18:00 horas
Teatro Infantil - Un lugar en tu corazón - Cía Teatro del Cuervo de Asturias de Guadalajara -
Edat recomanada: a partir de 7 anys
Espectacle amb ponpas de sabó. Molt més que teatre. Molt més que un espectacle de bambolles de sabó. Un lloc en el teu cor és un delicat poema d'acrobàcies sabonoses, teixit a mà amb artesanal paciència. Els personatges no parlen. Ni falta que fa. La música, les imatges projectades i la veu d'un narrador creguen un espai màgic en què l'espectador, irremeiablement, se submergix de manera imperceptible. Ens trobem en el Nord d'Irlanda a casa dels Pompé, famós cognom productor del millor sabó del món. La senyora Pompé dóna a llum a Vaig lluir, però de manera inesparada una gran pompa plena l'habitació emportant-se al xiquet de bolquers a un lloc màgic i solitari, inspirat en les pel·lícules i dibuixos de Tim Burton. Vaig lluir viu feliç en eixe món explorant universos de conte. Un dia apareix una jove, una nina de fusta, i l'amor irromp en belles seqüències d'una plasticitat palpitant. És la història d'un amor que ha de buscar un lloc per a s'habitat, un lloc en el cor.
Entrada: 4€

Cines Odeón
2 i 3 de febrer
Cine Infantil i familiar - Copito de nieve -
Combinació d'imatges reals i animació 3D generada per ordinador. 
Barcelona, anys 60. Copito de Neu va a la recerca d'una poció que ho convertisca en un goril·la normal perquè, en el Zoo, els seus nous companys goril·les ho accepten com un dels seus. Al mateix temps, el malvat Luc de Sac, un dels hòmens més malastrucs del món, intenta caçar-lo, convençut de que el goril·la albí és un amulet infal·lible contra la seua mala sort.Passes: 17:30 i 20:00 hores
Entrada: 2€

Plaça d'Altabix
Diumenge, 3 de febrer a les 12.00 hores
Programació Barris i Pedanies
Musical Infantil - La Banda de Ary Tikky -
Entrada Lliure

L'Escorxador
Diumenge, 3 de febrer, primera sessió a les 12:00 hores i segona sessió a les 18:00 hores
Cicle local de Teatre Infantil - Simbad el marino - Cía Maracaibo Teatro -
París, 1871, Verónique té un secret. Un secret del passat que ressorgirà sense remei, amenaçant la fràgil estabilitat de la seua família. Perquè això de que el temps el cura tot, és una de les grans de la Història. A vegades, el temps no cura. A vegades, el temps, simplement destruïx.
Duració: 75 minuts 
Entrada: 3€
Venda d'Entrades: En Premsa i Revistes Rico (C/Empedrat,2), En la taquilla del Gran Teatre, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h i en dies d'espectacle en la taquilla de L'Escorxador una hora abans de l'actuació.

Cines Odeón
Del 6 al 10 de febrer
Filmoteca -Reality -
Direcció: Matteo Garrone
Luciano, un pescater napolità que complementa els seus modestos ingressos muntant estafes - a xicoteta escala - junt amb la seua dona, María. Luciano, personatge simpàtic i entretingut, mai deixa passar l'oportunitat d'actuar per als seus clients i innumerables familiars. Un bon dia, estos li convencen per a presentar-se a les proves de Gran Germà. Mentres perseguix el seu somni, Luciano comença a canviar la seua percepció de la realitat.Passes: 17:30, 20:00 i 22:30 hores
Entrada: De dijous a diumenge 3€ / Dimecres 1,50 € (excepte tercera edat i estudiants que els dimecres tindran entrada gratuïta)

Gran Teatre
Dijous, 7 de febrer a les 21:00 hores
Comèdia - Víctimas y Berdugos - Bomba Producciones -
Es tracta d'una comèdia satírica amb tints surrealistes formada per sis peces breus unides pel mateix nexe: la manipulació. Durant els 70 minuts que dura l'obra, ens veurem embolicats per un humor àcid que provocarà tant rialles com reflexions, açò fa que siga un espectacle peculiar i original. En totes les històries algú és víctima d'una manipulació, alguns personatges són conscients de l'engany i altres no. Però, potser els botxins, en este cas 'besucs', no són víctimes al seu torn d'altres manipuladors? Fins on estaries disposat a arribar per a aconseguir els teus objectius? Si el fi justifica els mitjans, series capaç de perdre tota sèrie de valors amb tal d'aconseguir el que vols? En esta obra està molt present el gran esforç que els sers humans hem de fer per a complir amb les expectatives d'este sistema que hem creat, cada vegada més exigent amb nosaltres mateixos. Es mostra en to de comèdia una realitat portada al límit, que està impregnada de moments còmics, moments tristos, surrealisme, música, poesia i molta comicitat.
Duració: 70 minuts 
Entrada: 5 i 7 €
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.

Cine Club Luis Buñuel (Aula CAM)
Divendres, 8 de febrer
Una vida mejor
Direcció: Cédric Kahn
Este drama social, dirigit per l'actor i realitzador francés Cédric Khan, ens mostra els efectes de la crisi econòmica en les classes més desfavorides i la seua repercussió en les relacions personals i familiars. Yann, un jove cuiner, i Nadia, una cambrera d'origen libanés amb un fill de deu anys, decidixen emprendre junts una nova vida i obrir un restaurant propi, però es trobaran amb tota una sèrie de problemes burocràtics i legals que els portaran a la ruïna, la qual cosa obligarà la protagonista a haver d'emigrar a Canadà, deixant el seu fill a càrrec de Yann, son pare adoptiu. L'estructura d'ascens, caiguda i segona oportunitat centra la pel·lícula en l'instint de supervivència dels seus protagonistes, i ens compta com intenten eixir avant a pesar de les traves que els imposa el sistema. Amb un estil personal, que utilitza les el·lipsis i els fosos en negre, el director francés ens mostra com la màquina del capitalisme destruïx les relacions.
Passes: 18:00, 20:30 hores
Entrada: Necessari ser soci\@. Informació i inscripcions en Aula CAM els dies de les sessions.

Sala La Carreta
Divendres, 8 de febrer a les 18:30 hores
Teatre Infantil - A la sombrita Teatro - El principe que no sabía jugar -
La història comença així: 'Conten que, en un castell, vivia un Rei que protegia excessivament al seu únic hereu. Tant és així, que no li permetia jugar amb els altres xiquets de l'aldea. El Príncep passava la major part del seu temps tancat en la seua sumptuosa habitación...' De la mà de la companyia de titelles A la Sombrita, aprendrem el valor d'un somriure i la importància de l'amistat. A partir de 5 anys.
Entrada: 5€
Més informació

Gran Teatre
Divendres, 8 de febrer a les 21:00 hores
Comèdia - Golfus hispanicus - Moncho Borrajo -
Moncho Borrajo arriba a Elx amb un espectacle d'humor en què es farà un repàs a la situació actual d'Espanya davall la crítica mirada del mateix Cèsar. L'actor i showman torna als escenaris amb 'Golfus Hispánicus', una tragicomèdia musical en què, convertit en Cèsar, ens explica amb un somriure la situació actual d'Espanya.
Duració: 120 minuts 
Entrada: 13, 17 i 23`50
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.

Subway The Pop
Divendres, 8 de febrer a les 22:00 hores
Concert - Sidonie -
Sidonie visita SubSubway The Pop presentant la seua gira acústica, faran un repàs de tots els seus èxits. 
Entrada: Consumició + Passe Anticipat 18€ i  Consumició + Passe Taquilla 20€
Venda d'entrades Anticipades: En la Taquilla de Subway i en Motocicletes Rafa C/Avda. Joan Carles I 55

L'Escorxador
Dissabte, 9 de febrer de 11.00 a 13:00 hores
Cicle pedagògic - Taller d'art familiar Con mi papá - Máscaras con reciclaje para carnaval -
Impartit per Begoña García, llicenciada en Belles Arts i Trinidad Pérez, dissenyadora industrial.
Informació i inscripcions gratuïtes: conmipapa@gmail.com

Plaça Torre del Gall - La Foia
Dissabte, 9 de febrer a les 17:30 hores
Programació Barris i Pedanies
Teatre infantil - Cucú, canta tú - Musas Teatro -
Entrada Lliure

Subway The Pop
Dissabte, 9 de febrer a les 22:00 hores
Concert - Izal -
Provinents de diferents projectes anteriors 5 músics formen IZAL a finals de 2010. Mikel Izal, vocalista i compositor, encapçala una formació que completen Alejandro Jordá, Emanuel Pérez, Alberto Pérez i Ivan Mella. 
Entrada: Consumició + Passe Anticipat 8€ i  Consumició + Passe Taquilla 10€
Venda d'entrades Anticipades: En la Taquilla de Subway i en Motocicletes Rafa C/Avda. Joan Carles I, 55

Cines Odeón
9 i 10 de febrer
Cine Infantil i familiar - Don Gato y su pandilla -
Pel·lícula d'animació.
El senyor Gat i la seua Colla s'enfrontaran a un nou cap de policia, qui no està gens content amb l'oficial Matuta i el seu pobre treball tractant d'evitar les estafes del senyor Gat. Lucas Buenrostro, el nou cap de policia, té una infinitat de recursos tecnològics i la seua verdadera intenció és apoderar-se de la ciutat, imposant les seues lleis absurdes. Posarà a prova al senyor Gat i a tots els membres de la colla, així com a la pròpia oficial Matuta en una pel·lícula plena d'aventures, acció i molta diversió.
Passes: 17:30 i 20:00 hores
Entrada: 2€

L'Escorxador
Diumenge, 10 de febrer de 12.00 a 13:30 hores
Cicle pedagògic - De juego en cuento - Tema: Els Pirates Títol:"Con mapa, loro y parche" -
Els matins dels diumenges a jugar i escoltar contes, cada diumenge sessió de contacontes i una activitat relacionada amb el tema del dia.
Informació i inscripcions gratuïtes: ludomovilmeujoc@gmail.com

Gran Teatre
Diumenge, 10 de febrer a les 18:00 hores
Mentalisme - Creer para ver - Toni Bright -
Toni Bright, famós mentalista, mag oficial de TeleElx i col·laborador d'Informació TV, vos presenta el seu nou espectacle. És possible doblegar culleres amb la ment? Existixen els donyets? Es pot llegir la ment de les persones? Es convertixen els sons en realitat? Es pot predir el futur? Estan preparats per a l'impossible? A "Creer para ver", el verdader protagonista és el públic, part activa de l'espectacle, vivint situacions i experiències verdaderament increïbles de creure.
Duració: 80 minuts 
Entrada: 5, 8´50, 12´50 y 16´50 €
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.

Cines Odeón
Del 13 al 17 de febrer
Filmoteca - La parte de los ángeles -
Direcció: Ken Loach
Robbie és un jove pare de família de Glasgow que no aconseguix escapar del seu passat delictiu. S'encreua en el camí de Rhino, Albert i la jove Mo quan, com ells, evita per poc la presó però rep una pena de treballs socials. Henri, l'educador que els han assignat, es convertix llavors en el seu nou mentor i els inicia en secreto... en l'art del whisky! Entre destil·leries i sessions de degustació, Robbie descobrix que té un autèntic talent com a tastador, i ràpidament és capaç d'identificar les collites més excepcionals, les més cares. Junt amb els seus tres companys, s'acontentarà Robbie de transformar este do en una estafa, una etapa més en la seua vida de delictes i violència? O en un futur nou i ple de promeses? Només els àngels el saben...
Passes: 17:30, 20:00 i 22:30 hores
Entrada: De dijous a diumenge 3€ / Dimecres 1,50 € (excepte tercera edat i estudiants que els dimecres tindran entrada gratuïta)

Gran Teatre
Dijous, 14 de febrer a les 21:30 hores
Música - El Show continúa - Doctor Queen -
Dr. Queen rendix homenatge a Queen, recreant a la perfecció tot un repertori amb les seues millors cançons, tocades i cantades en directe, amb les que realitza una versió immillorable dels concerts en què Freddie Mercury malgastava talent i energia com ningú. A més, el sorprenent paregut del cantant Jorge Busetto, amb la imitació dels seus gestos i la seua increïble similitud vocal, ha sorprés el públic de mig món durant més de 10 anys. Per a completar l'espectacle, el cantant de Dr. Queen realitza entre 6 i 10 canvis de vestuari, tocant els temes més destacats de cada una de les èpoques per a representar d'una forma més real a este excèntric mestre del rock. Però si bé el paregut físic, els gestos i moviments de Jorge Busetto són iguals als de Freddie, el més destacable és la veu del Dr. Queen, que arriba amb folgança als tons més alts i baixos que Freddie interpretava, amb un timbre tan semblant que, al tancar els ulls,podria confondre's amb l'original. Mai falten els clàssics que el públic vol sentir, com Bohemian Rhapsody, Somedoby To Love, Killer Queen,
Love Of My Live, We Are The Champions, Crazy Little Thing Called Love, I Want To Break Free, etc.
Duració: 100 minuts 
Entrada: 19 €
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.

Cine Club Luis Buñuel (Aula CAM)
Divendres, 15 de febrer
César debe morir
Direcció: Paolo y Vittorio Taviani
L'últim llargmetratge dels octogenaris Vittorio i Paolo Taviani, guardonat amb l'Ós d'Or en el passat Festival de Berlín, constituïx un experiment cinematogràfic que qüestiona els límits entre el documental i la ficció, fusionant cine i teatre, vida i artifici, història i contemporaneïtat. Inspirant-se en una experiència real que el director teatral Fabio Cavalli realitza en les presons italianes, els Taviani van rodar durant sis mesos en una presó d'alta seguretat tot el procés d'assajos i posada en escena del 'Julio César' de Shakespeare per part dels reclusos des del moment de l'elecció dels actors fins a l'estrena de l'obra. Fotografiada en blanc i negre, amb alguna escena en color, la pel·lícula fusiona dos universos tan allunyats com el clàssic del teatre de Shakespeare i el dels interns d'una presó amb complexes reflexions sobre la tirania i l'assassinat del tirà, adaptant el discurs de l'obra del segle XVII al context de la Itàlia actual i oferint una nova lectura del clàssic de Shakespeare.
Passes: 18:00, 20:30 hores
Entrada: Necessari ser soci\@. Informació i inscripcions en Aula CAM els dies de les sessions.

Centre Social Polivalent - Carrús-El Toscar -
Divendres, 15 de febrer a les 18.00 hores
Programació Barris i Pedanies
Música - Coral il·licitana -
Entrada Lliure

L'Escorxador
Divendres, 15 de febrer a les 20:30 hores
II Encontre Internacional de Performance i poesía d´acció - Lucía Peiro, Josep Sou, Alvaro Terrones i Bertomeu Ferrando
Organitza Universitat Miguel Hernández d'Elx, vicerectorat d'Estudiants i Extensió Universitària
Entrada: Lliure

Gran Teatre
Divendres, 15 de febrer a les 21:00 hores
Flamenco - Ya no quiero ser - Niña Pastori -
Niña Pastori torna als escenaris presentant la seua nova gira 'Ya no quiero ser', on recorre la seua carrera discogràfica i presenta temes inèdits compostos per ella.
Duració: 100 minuts 
Entrada: 20, 24 i de 26 a 40€
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.

Subway The Pop
Divendres, 15 de febrer a les 22:00 hores
Concert - Albifornia -
Albifornia sorgix quan Nahuel, Martín, Rubén i Luis decidixen crear un lloc perfecte per a viure. I, per a ells, el lloc perfecte per a viure ha de tindre rialles, bon rotllo i molt rock and roll.
Entrada: Consumició + Passe Anticipat 5€ i  Consumició + Passe Taquilla 6€
Venda d'entrades Anticipades: En la Taquilla de Subway i en Motocicletes Rafa C/Avda. Joan Carles I, 55

L'Escorxador
Dissabte, 16 de febrer de 11.00 a 13:00 hores
Cicle pedagògic - Taller d'art familiar Xicotets artistes - El collage -
Xicotets artistes, pretén abordar les arts plàstiques amb un enfocament diferent, pensat especialment per a 5 a 10 anys.
Informació i inscripcions gratuïtes: info@luismorenoferrandez.com

Sala Tramoia
Dissabte, 16 de febrer a les 18:00 hores
Teatre Infantil - De todo corazón - Teatro Paraíso de Vitoria -
Recomanat per a E. Infantil i 1 Cicle de Primària
En un xicotet decorat de colors brillants es desenrotlla la història d'un pallasso i un pardal que naixen del mateix ou. Còmplices com dos bessons, viuen junts xicotetes aventures explorant els seus sentiments: entre la tendresa i la cobdícia, la por i l'alegria. La subtilesa de l'espectacle ens transporta a un univers poètic, en el qual els xiquets naveguen amb confiança i admiració.
Entrada: 4€

L'Escorxador
Dissabte, 16 de febrer a les 20:30 hores
II Encontre Internacional de Performance i poesía d´acció - Sebastien Lespinasse, Denis Romanovsky, Gisela Hochuli i Llorenç Barber
Organitza Universitat Miguel Hernández d'Elx, vicerectorat d'Estudiants i Extensió Universitària
Entrada: Lliure 

Gran Teatre
Dissabte, 16 de febrer a les 19:00 hores
Humor - PK2.0 Que Dios nos pille confesados... - Dani Mateo -
PK2.0 Que Dios nos pille confesados... és una revisió actualitzada i incompleta dels set pecats capitals de la mà d'un home que sap bé del que parla perquè treballa en la tele, ofici per al qual és més important ser pecador que dominar anglés. Set monòlegs pensats per als luxuriosos, els avariciosos, els fartons, els envejosos, els irascibles, els peresosos i els superbs. Duració: 60 minuts 
Entrada: 15, 17 i 18€
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.

Cines Odeón
16 i 17 de febrer
Cine infantil i familiar - Lórax, en busca de la trúfula perdida -
Pel·lícula d'animació.
'Lorax: en busca de la trúfula perdida' compta la història d'un xic que busca l'objecte que li permetrà guanyar-se l'afecte de la xica dels seus sons. Per a aconseguir-ho, ha de descobrir la història del Lorax, una encantadora encara que malhumorada criatura que lluita per protegir un món en via d'extinció.
Passes: 17:30 i 20:00 hores
Entrada: 2€

Gran Teatre
Diumenge, 17 de febrer a les 19:00 hores
Teatre d'improvisació - Manos arriba, esto es un match - Federación grupo organización del certamen -
Ingredients: dos equips d'actores/ actrius, un àrbitre i un públic disposat a donar idees creatives. Mode de preparació: calfar motors, arreplegar idees del públic, mesclar tot bé en un barret, afegir un grapat d'originalitat, un altre d'humor i servir en una pista quan sone el xiulet. Esport, joc, teatre i humor en l'escenari. Un espectacle improvisat i irrepetible on el públic sempre té l'última paraula.Duració: 90 minuts 
Entrada: gratuït amb invitació
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.

Cines Odeón
Del 20 al 24 de febrer
Filmoteca - Blancanieves -
Direcció: Pablo Berger
Adaptació del popular conte dels germans Grimm, ambientada en els anys 20 en el sud d'Espanya. Blancanieves és Carmen (Macarena García) , una bella jove amb una infància turmentada per la seua terrible madrastra, Encarna (Maribel Verdú). Fugint del seu passat, Carmen, emprendrà un apassionant viatge acompanyada pels seus nous amics: una troupe de Nanos Toreros. Amb un final inesperat i sorprenent, 'Blancanieves' ens descobrirà que 'la vida no és com en els contes', sinó com en un melodrama gòtic.
Passes: 17:30, 20:00 i 22:30 hores
Entrada: De dijous a diumenge 3€ / Dimecres 1,50 € (excepte tercera edat i estudiants que els dimecres tindran entrada gratuïta)

Sede Esquerra Unida Elx
Divendres, 22 de febrer a les 19:00 hores
Xarrada - Últimas voluntades, testamento vital a cargo de Mª Luisa Velasco - Derecho a morir dignamente -
Entrada: Lliure

Cine Club Luis Buñuel (Aula CAM)
Divendres, 22 de febrer
Una pistola en cada mano
Direcció: Cesc Gay
Esta comèdia coral, dirigida per Cesc Gai i escrita junt amb el seu guionista habitual Tomás Aragay, està formada per sis episodis independents que constituïxen un mostrari de diferents tipologies d'hòmens: el psicoanalitzat, el maltratador, l'impotent, el cornut o l'adúlter, es tracta de tipus corrents i recognoscibles, entre els quaranta i els cinquanta anys, en els que es poden veure representats una gran majoria d'hòmens. Amb una estructura senzilla que gira entorn d'una sèrie de xicotetes trobades, el director català ens presenta, per mitjà d'uns excel·lents diàlegs plens d'humor i ironia, a uns hòmens carregats de desil·lusions, enganys, fracassos i mentides en diferents moments de les seues vides. Una vegada més Cesc Gai torna la seua mirada cap eixos urbanites de mitjana edat i cap a les seues frustracions i conflictes sentimentals amb una intel·ligent i cuidada posada en escena i amb una sèrie de duels interpretatius d'alguns dels millors actors del cine espanyol actual.
Passes: 18:00, 20:30 hores
Entrada: Necessari ser soci\@. Informació i inscripcions en Aula CAM els dies de les sessions.

Centre Social Victòria Kent - Carrús -
Divendres, 22 de febrer a les 18.00 hores
Programació Barris i Pedanies
Música - Coral Grup d'Havaneres Sant Agatángel d'Elx -
Entrada Lliure

Centre Social Plaça Barcelona - Carrús -
Divendres, 22 de febrer a les 18:00 hores
Programació Barris i Pedaníes
Teatre - Dale de comer al camaleón - Teatro del Gordo Gruñón -
Entrada Lliure

Escola Unitària La Palmera - Matola
Divendres, 22 de febrer a les 18.00 hores
Programació Barris i Pedaníes
Teatre infantil - El patito feo - La Carreta Teatro -
Entrada Lliure

Centre Social - La Gàl·lia -
Divendres, 22 de febrer a les 20:30 horas
Programació Barris i Pedaníes
Teatre - A media luz los tres - Teatre Garou -
Entrada Lliure

Sala La Carreta
Divendres, 22 de febrer a les 18:30 hores
Teatre Infantil - Jojo Nicoleta Teatro - Los cuentos de la carreta -
La vida és un viatge estrany i meravellós. En ella tots som exploradors d'un aprenentatge que mai acaba. Mentrestant el millor que podem fer és jugar, passar-ho bé, i fer feliç a qui ens rodegen. I això és precisament el que fan nostres protagonistes, una espècie de xiquets grans que viatgen pel món amb el son quixotesc de 'desfacer' greuges i complir desitjos. Però i els seus, els seus propis desitjos, els seus propis anhels, els seus somnis...? Un poètic espectacle, basat en el conte homònim d'Irene Hass, on la música i les imatges es fonen creant ambients capaços de submergir-nos a l'interior del nostre cor. A partir de 4 anys.
Entrada: 5€
Més informació

Gran Teatre
Divendres, 22 de febrer a les 21:00 hores
Música clàssica - Concert nº 1 per a piano, Brahms i Simfonia nº 5, Tchaikovsky - OSCE -
En la primera part podem escoltar un dels grans concerts de la literatura de la música escrit per a este gran instrument que és el piano, d'un dels grans compositors del segle XIX. En la segona part disfrutarem de la 5a Simfonia del gran compositor Tchaikovsky. Una de les obres més importants del repertori simfònic. En este concert participen la pianista Pilar Valero i el director Peter Tiboris.Duració: 100 minuts 
Entrada: 12, 14 i 16€
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.

Subway The Pop
Divendres, 22 de febrer a les 22:00 hores
Concert - Pol 3.14 -
Pol 3.14 presenta el seu últim treball d'estudi en SubSubway The Pop.
Entrada: Consumició + Passe Anticipat 10€ i  Consumició + Passe Taquilla 12€
Venda d'entrades Anticipades: En la Taquilla de Subway i en Motocicletes Rafa C/Avda. Joan Carles I, 55

L'Escorxador
Divendres, 22 de febrer i dissabte, 23 de febrer a les 22:00 hores
Cicle local de Teatre - Antes de ayer - Innato Teatro -
Des dels iaios als pares, passant per tios, cosins, germans i un mateix. Esta unió d'històries servix de trampolí per a comptar la història de milers de persones que han lluitat, generació rere generació, per eixir avant. Les dificultats del dia a dia i els esdeveniments que afonen els seus sons, seran pedres a sortejar en el camí i que els ajudaran a fer-se més forts.
Duració: 45 minuts 
Entrada: 5 €
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle en la taquilla de L'Escorxador una hora abans de l'actuació.

L'Escorxador
Dissabte, 23 de febrer de 11.00 a 13:00 hores
Cicle pedagògic - Taller d'art familiar Con mi papá - Franz Marc, pinturas colectivas y animales -
Impartit per Begoña García, llicenciada en Belles Arts i Trinidad Pérez, dissenyadora industrial.
Informació i inscripcions gratuïtes: conmipapa@gmail.com

Basílica de Santa Maria - Centre -
Dissabte, 23 de febrer a les 21:00 hores
Programació Barris i Pedaníes
Música - Recorregut per Europa a través de diferents gèneres organístics - Jaén Morcillo, organista María Ángeles -
Entrada Lliure

La Llotja
Dissabte, 23 de febrer a les 21:00 hores
III Certamen Teatre Amateur - La manzana de Eva - Cía Lapsus Teatro -
Sé o no Sé... He ahí el dilema! ... Amaguem el que no volem mostrar, ometem detalls de la nostra vida per a no perjudicar-nos davant dels altres... Però la veritat, no és sempre el paradís. Li vas vendre l'ànima! ... ¿Recordes?...
Entrada: 5 €, Entrada anticipada: 4,50€, Pack 5 espectacles: 20€
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle en la taquilla de La Llotja una hora abans de l'actuació.

Gran Teatre
Dissabte, 23 de febrer a les 21:00 hores
Dramatúrgia - La Pasión según Andalucía - Pascual González y Cantores de Híspalis -
Esta obra, escrita i adaptada pel cantautor Pascual González, arreplega la passió de Crist des del seu naixement fins la seua resurrecció. Una passió de Crist singular basada en els costums i tradicions processionals i penitencials del poble andalús.Duració: 125 minuts 
Entrada: 26, 33 i 36€
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.

Cines Odeón
23 i 24 de febrer
Cine Infantil i familiar - Astérix y Obélix: Al servicio de su majestad -
Astérix i Obélix creuaran el Canal de la Manxa per a rescatar el seu cosí Anticlímax (Guillaume Gallienne) i salvar-li dels romans. L'actor francés Edouard Baer encarna el famós heroi Astérix junt amb Gérard Depardieu, el qual torna a interpretar a Obélix. Laurent Tirard dirigix en 3D esta pel·lícula que es basa en dos dels còmics de René Goscinny i Albert Uderzo: 'Astérix a Bretanya' i 'Astérix i els normands'.
Passes: 17:30 i 20:00 hores
Entrada: 2€

L'Escorxador
Diumenge, 25 de febrer de 12.00 a 13:30 hores
Cicle pedagògic - De juego en cuento - Tema: Els egipcis Títol:"En busca de la momia perdida" -
Els matins dels diumenges a jugar i escoltar contes, cada diumenge sessió de contacontes i una activitat relacionada amb el tema del dia.
Informació i inscripcions gratuïtes: ludomovilmeujoc@gmail.com

Cines Odeón
Del 27 de febrer al 3 de març
Filmoteca - Amor es todo lo que necesitas -
Direcció: Susanne Bier
En 'Amor es todo lo que necesitas', Phillip, un empresari anglés establit a Dinamarca, és un viudo solitari de mitjana edat que s'ha distanciat del seu fill. Anada és una perruquera danesa que intenta recuperar-se de la quimioteràpia i a la que el seu marit acaba de deixar per Titla, una xica molt més jove. El destí està a punt de fer que eixes dos ànimes dolorides xoquen de front quan es coneixen camí d'Itàlia, on van a casar-se Patrick i Astrid, els seus respectius fills.
Passes: 17:30, 20:00 i 22:30 hores
Entrada: De dijous a diumenge 3€ / Dimecres 1,50 € (excepte tercera edat i estudiants que els dimecres tindran entrada gratuïta)

Gran Teatre
Dijous, 28 de febrer a les 21:00 hores
Humor - La venganza de Don Mendo - El sprint de la tortuga -
Don Mendo és enganyat per Doña Magdalena i vilment empresonat. Traït per la seua amada, escapa de la presó i es convertix en joglar per a forjar la seua venjança per haver sigut arrancat de les seues possessions, del seu amor i del seu nom.Duració: 75 minuts 
Entrada: 5, 8 i 10€
Venda d'Entrades: En la taquilla del Gran Teatre i Servicam, Horari general de la taquilla: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. En dies d'espectacle i fora d'este horari, s'obrirà la taquilla una hora abans de l'actuació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario