13 diciembre 2012

Esquerra Unida Elx felicita a Acció Cultural del País Valencià per la sentència favorable del Tribunal Suprem


Des d'EUPV-Elx felicitem a Acció Cultural del País Valencià per la sentència favorable del Tribunal Suprem sobre la sanció de 300,000€ que la Generalitat del PP va imposar de manera injusta i desproporcionada, en la seua política d'acaçament i derrocament als que no combreguen amb les idees d'esta dreta política que governa el nostre País Valencià, censurant el senyal de TV3. 

La sentència dóna la raó als que defenen la pluralitat i la llibertat, perquè cada qui puga veure la televisió que considere, sense filtres ni censures. D'acord amb la sentència, dins de poc podrem tornar a veure TV3, esperem i desitgem que siga com més prompte millor, i que la resta de sancions imposades per la més rància dreta valenciana a ACPV acaben com esta, en el poal del fem per al seu reciclatge democràtic.
 
Dos són les galtades jurídiques que en este sentit han rebut el Partit Popular enguany; fa poc, la nostra televisió local guanyava un juí de semblants característiques. Teleelx, va guanyar un juí contra el sectari govern autonòmic, que busca l'asfíxia econòmica dels que no són de la seua corda, fent un clar abús de poder per a eliminar qualsevol opinió diferent. 

En este sentit, el PP valencià acordava no donar ajuda pública o subvenció a qui o els que tinguen a favor seu el nom de País Valencià, en compte de Comunitat Valenciana. Açò és l'important per al PP valencià, que siga Comunitat i no País, mentres la desocupació, la corrupció i la desesperació fan mossa en una societat valenciana que demana canvis com més prompte millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario