05 diciembre 2012

Concentració en defensa dels drets fonamentals de la Constitució Espanyola

Esquerra Unida Elx ha convocat per al dijous 6 de desembre, Dia de la Constitució Espanyola, a les 11:00 hores en la Plaça de Baix, una concentració en defensa dels drets fonamentals. En esta concentració, se soterrarà simbòlicament a la Constitució Espanyola, per això demanem a tots els assistents que vagen vestits de negre o amb alguna peça d'eixe color. També ens acompanyarà una banda de músics, que tancarà este simbòlic seguici fúnebre.

El nostre col·lectiu considera que tant PSOE abans com PP ara, han violat i vulnerat tots i cada un dels drets dels ciutadans de l´estat: vivenda, treball, educació, sanitat, llibertat d'expressió, pensions, etc. tenint el seu punt culminant amb l'última reforma exprés, aprovada per les Corts el 29 d'agost de 2011 i publicada en el BOE el 27 de novembre, quan d'esquena a la població, van consagrar en la llei suprema, pagar abans el deute financer que mantindre els servicis bàsics de tots els ciutadans.

Esquerra Unida Elx anima tots els elxans i elxanes a participar en esta concentració i a denunciar tots i cada un dels drets i llibertats atropellats pels poders econòmics i financers, amb la connivència de PP i PSOE, i obrir un nou procés constituent que reflectisca la voluntat real dels ciutadans i la necessitat d'abolir la Monarquia i instaurar la III República.

Ens veiem el 6 en la Plaça de Baix!

No hay comentarios:

Publicar un comentario