17 octubre 2012

Mobilitzacions Campanya Pobresa Zero

"Les retallades generen pobresa, les persones primer". Davall este lema, POBRESA ZERO fa un crida a la ciutadania i a les organitzacions a mobilitzar-se contra la pobresa una vegada més del 15 al 28 d'octubre per a demostrar que és possible acabar amb la pobresa. Les retallades pressupostaries i en drets que patim potencien la desigualtat i generen pobresa. Reclamem un sistema en què es garantisca el dret de totes les persones a tindre un nivell de benestar mínim, d'acord amb la dignitat humana, un sistema que promoga la igualtat, la solidaritat, la sostenibilitat ecològica, els drets socials i econòmics i al desenrotllament ple de totes les persones que habiten el planeta.

A Alacant tindran lloc els actes següents:

- Divendres 19 d'octubre: "Cooperació en crisi i crisi de la cooperació: Reptes i transformacions. Una mirada al futur.", amb Carlos Gómez Gil, Mercedes Jabardo i Ana Francis Gongora, a les 18:30 hores en el saló d'actes de l'Agència de desenrotllament local de l'Ajuntament d'Alacant en el carrer Jorge Juan.

-Dissabte 20 d'octubre: Concentració contra la pobresa a les 19:00 hores en la Plaça Sant Cristòfol -Rambla Mendez Núñez

Programa complet d'activitats i accions ciutadanes ací


No hay comentarios:

Publicar un comentario